Bøgerne

Nyeste bøger og anmeldelser

Tryk på bogen for at købe eller læse mere.

Ulvetid 1 - Det Flade Land Rød Læseklub -

skolebibliotekaren_lene (Instagram): “Den her serie får min varmeste anbefalinger, den er perfekt til børn fra 9 år, men hos mig satte den virkelig også gang i mange tanker, omkring hvordan vi behandler hinanden og vores allesammens jord.

linedalbro (instagram): “Fed letlæsningsserie om venskab, sammenhold og loyalitet”

Lektør: “En spændende fortælling … Anbefales indkøbt til PLC og folkebibliotek”

BOGEN ER UDGÅET AF SALG. Jeg har stadig enkelte eksemplarer, som kan købes ved at sende en mail til martin.vinther.madsen@gmail.com

Lektør: “Fire søde og tankevækkende eventyr med charmerende og farverige illustrationer og smukke blomstermotiver på alle bogens sider. Historierne har træk fra traditionelle eventyr med det gode og det onde…”

Når mor taler: “Klart en vinder til skolearbejdet med moderne eventyr …” “WAOW! Sikke en bog. Vi er ikke bare lidt imponeret, vi er MEGET IMPONERET!” ANMELDELSE 

Mulles bogblog: “Jeg er tom for ord over den bog lige nu og sidder med tårer trillende ned af mine kinder”. ANMELDELSE

You look like a book: Åh! sikke en hjertevarm, smuk, rørende og eventyrlig rammefortælling ANMELDELSE

Lektør: God og hyggelig historie med et budskab. Det er ikke så ofte, man ser miljødebatten udtrykt i let læste bøger for børn, og dette er et rigtigt godt bud på, hvordan det kan gøres, uden det bliver kedeligt eller for belærende. At smide affald i naturen er noget de fleste børn kan forholde sig til, og når rammen om historien er et egern, der skal hente hjælp til et pindsvin, så går historie og budskab op i en højere enhed for læseren.  

Lektør: Det er to meget søde og tankevækkende bøger om det lille egern Storm, som må klare de store klimaforandringer så godt han kan. Historien er velskrevet og balancerer fint mellem alvor og fiktion. Bøgerne har farverige illustrationer, som fint underbygger læseforståelsen.

Steen Dorumlu:  Illustrationerne er superfine. Sproget er enkelt og skarpt. På trods af de få ord der er til rådighed når lixtallet skal holdes på 6, er plottet skruet rigtig godt sammen. Storm inviterer til indlevelse … og der er masser at tale om. Jeg giver bøgerne 5 flotte TJEKtegn af 5 

https://imgcdn.saxo.com/_9788758834320/0x500

Se tre fine børneanmeldelser her: Liva , Jeppe og Miamaja 

Bibliotekat: “Det er en sød og velfortalt historie om venskab, håb og at affinde sig med svære situationer.  Anbefales til børn der gerne vil læse et spændende roadtrip drama. Fra 10-11 år” Læs hele anmeldelsen HER

Bog, hardback Umbra #6: Venner og fjender af Martin Vinther Madsen

Bibliotekernes lektørudtalelse: Super god og spændende historie og afslutning på serien “Umbra”. Der er spænding fra start til slut, men også plads til korte, fine beskrivelser af personer og landskab.”

Steen Dorumlu – Bogtjek: Jeg er ret vild med bøgerne … det er svært at skjule min begejstring. Læs den! Læs den! Læs den!” 

Læs hele anmeldelsen HER

Kulturmor.dk: “Martin Vinther Madsens gode og originale historie sammen med illustrationerne skaber en fin og helstøbt læseoplevelse – både for børnene og den voksne.”

Læs hele anmeldelsen HER

Bog, hardback Umbra #5: Corpus styrke af Martin Vinther Madsen

Bog, indbundet Jovias kamp af Martin Vinther Madsen

Bog, hardback Dværgen Pavle af Martin Vinther Madsen

Umbra #2: Pigen fra Knark af Martin Vinther Madsen

Umbra #1: Manden uden skygge af Martin Vinther Madsen

Anmeldelser af umbra:

Anmeldelse i Berlingske Tidende, Merethe Reinholdt:

“Med Martin Vinther Madsens serie »Umbra« serveres fantasy på et letlæst, lix-lavt niveau. Det er »Skammerens datter« for dem, der endnu er for urutinerede til at kaste sig over Lene Kaaberbøl. Med andre ord: Den lille kalorielette forret i den store, kødfulde børnelitterære menu.”

Læs hele anmeldelsen HER

Børnenes Bøger: 

“Bøgerne er et helt oplagt valg til de nye læsere, der er vilde med fantasy eller til dem, der bare gerne vil læse en rigtig god historie.”

Læs hele anmeldelsen HER

Lektørudtalelse Jesper Holtoug:

“Bragende flot start på ny, let fantasy-serie. Stærke figurer, som udvikler sig og kommer til at stå tydeligt for læseren med deres gode og svage sider. Plottet kan minde lidt om både “Skammer-serien” og Brødrene Løvehjerte … Historien hører til blandt de bedste indenfor for let fantasy. Billederne støtter historien super godt – de er fulde af kraft og fantasi og virker næsten levende … Let fantasy i den absolut bedste ende af kvalitetsskalaen”.

Slangestenen af Martin Vinther Madsen

Anmeldelser af Slangestenen:

Kent Poulsen, Børn og Bøger:

Det er et velfortalt, spændende drama for børn og yngre læsere – tweens – og bør tiltrække mange drenge. En fin oplæsningsbog vil det også være.

Læs hele anmeldelsen HER

Lektørudtalelse Vera Hollerup:

En dødspændende bog for 10-14-årige om drengen Tosh, der en dag fanger en ukendt hvid og mystisk slange… Sproget er godt og varieret. Handlingen er ret original, og de monsteragtige personer er meget fantasifuldt skildret.

Bog, hardback Den forsvundne daggert af Martin Vinther Madsen

Bog, hardback Ellefolkets bæger af Martin Vinther Madsen

Bog, hardback Hertugindens medaljon af Martin Vinther Madsen

Anmeldelser af Drømmekrigerne:

Palles gavebod:

… Første del af den planlagte fantasy-triologi “Drømmekrigerne” lover godt for de næste to bind.

Bogen er både velskrevet og svær at slippe. En af de bøger, som man næsten ikke kan vente på fortsættelsen af.”

Weekendavisen, Emil Blichfeldt:

Slutningen på bind 1 er fuld af heftig og velskrevet action – mere af det, tak! …

Bogvægten:

Som hos Harry Potter er der magiske genstande, der bidrager til at fordele magten, og som i tredje del af Ringenes Herre, er der optræk til eventyrlige kampscener mellem det gode og det onde. Det kunne lyde som plagiat, men nogle historier er som bekendt så gode, at de sagtens kan gentages i mange forskellige varianter uden at blive dårligere af den grund. Her drejer det sig ikke om Frodo og Harry, men om Lukas og Isabella, der hele tiden har en samtidig tilværelse i virkelighedens verden.